Дитячий табір «Арт-Фест Одеса», с.Кароліно Бугаз, Затока, Одеська область

Запрошуємо до обновленого  дитячого табору «Арт-Фест Одеса»!

Діти в таборі навчаться знаходити нових  друзів, дорожити ними, толерантно ставитися до думки іншої людини, співпрацювати в досягненні загальних цілей, відкривати в собі нові таланти і розвивати здібності не тільки для себе, але і на користь іншим.

Табір розташований в курортній зоні Затоки, Кароліно-Бугаз , в 60 км від Одеси на березі Чорного моря!  В одному з найбільш екологічно чистих місць на перешийку між лиманами і берегом Чорного моря. Табір має дві артезіанські свердловини, власні очисні споруди, автономне електропостачання, цілодобова охорона, кінозал, сцена, майданчик для дискотеки, гостьова парковка, багаття і багато іншого.

У вартість входить:

  • Проживання у 4-х місних кімнатах зі зручностями
  • 5-ти разовое харчуваня “шведський стіл”
  • Програма організованого дозвілля
  • Анімаційна програма
  • Цілодобова охорона
Зміна 1 30.06.21-15.07.21 16 днів 14 300 грн.
Зміна 2 16.07.21-31.07.21 16 днів 14 300 грн.
Зміна 3 01.08.21-15.08.21 15 днів 13 400 грн.
Зміна 4 16.08.21-29.08.21 14 днів 12 500 грн.
Розташування

Табір розташований в курортній зоні Затока в с. Кароліно-Бугаз, Одеської області – це одне з найбільш екологічно чистих місць на перешийку між лиманами і берегом Чорного моря і ідеально підходить для відпочинку дітей: доглянута зелена територія, тепле море, яскраве сонце, власний пляж з чистим дрібним піском, а також віддаленість від індустріальних центрів і повна відсутність промислових підприємств.

На території табору знаходиться: 4 нових сучасних житлових корпуси на 244 місця, площадки для вогнища, поле для міні-футболу, універсальний волейбольно-баскетбольний майданчик, тренажери для стріт вокаута, дитячий майданчик з атракціонами, критий універсальний майданчик зі сценою для перегляду кіно, проведення дискотек, концертів та інших табірних заходів. Для роботи гуртків і секцій, проведення тренінгів побудовано 6 критих дерев’яних альтанок по 50 кв.м. У таборі організовано автономне електропостачання, працюють власні очисні споруди, дві артезіанські свердловини, гостьова парковка. Терріторія табору огороджена і цілодобово охороняється.

Програма дозвілля

Будь-яка подія в дитячому таборі «Арт-Фест Одеса» працює на створення ситуації успіху. Це означає, що абсолютно кожна дитина може в повній мірі реалізувати свої лідерські та творчі можливості. Арт-фестовці розкривають свої таланти в клубах і секціях, на сцені, в численних колективних проектах і індивідуальних конкурсах. Клубна програма табору враховує всі вікові та психологічні особливості сучасних дітей і підлітків. У кожній зміні більше 20 видів креативного і позитивного дозвілля об’єднуються в 5 клубних центрів, здатні догодити самим вибагливі смакам:

  • Інтелект-центр – пізнавально-розвиваючі види діяльності
  • Арт-центр – виконавські мистецтва
  • Спорт-центр – оздоровчі секції та школи
  • Креатив-центр – декоративно-прикладні мистецтва

Всі керівники гуртків – професіонали з досвідом роботи в дитячих колективах. Основна відмінність розважальної програми табору – це можливість вільного вибору. Це означає, що дитина сама приймає рішення чим саме їй займатися. Наприклад, дитина, яка не хоче йти на пляж, буде наданий вибір – секції працюють постійно. Активні учасники нагороджуються почесним фірмовими значками і пам’ятними футболками.

Спортивна програма включає в себе:

  • Щоденні тренування і турніри в різних видах спорту, естафети, спартакіади, спортивні поєдинки
  • Альтернативні зарядки та тренування
  • Командні ігри та аква програми
  • Плавання для дітей різного рівня підготовки під пильним керівництвом досвідчених інструкторів з плавання
Проживання
  • 4-х місні кімнати (18 кв.м.), кожна обладнана кондиціонером і санвузлом з душовою кабіною, 2-х ярусним ліжками.
  • У кожної дитини є своє місце для зберігання особистих речей в просторому шафі, прикроватном пеналі і поличка для взуття.
  • До кожного номера прилягає веранда 2,5х3 м. з огорожею 1,2 м.
  • Ортопедичні гіпоалергенні матраци та подушки Білизна бавовняна, змінюється 2 рази на тиждень.
  • Просторі холи корпусів обладнані м’якими меблями, столами, стільцями, шафами, кулерами з водою, плазмовими ТБ і DVD – тут проходять змагання між загонами посиденьки, кіноперегляди, дружні чаювання і клубні заняття.
  • Вожаті проживають в корпусі спільно з дітьми.

 

Харчування    5-ти разове по системі «шведський стіл»

Необхідні документи
  • Довідка про щеплення;
  • Довідка про санепідоточення і відсутності педикульозу (форма 079-о);
  • Копія свідоцтва про народження;
  • Анкета про дитину;
  • Договір.

Додатково сплачується трансфер : Київ-табір-Київ (з/д білети , трансфер до табору і назад ,  пайок в дорогу 1850 грн.  )

button
Зв'язок з менеджером:
Телефонуйте! Кількість місць обмежена!
Як замовити?

    Записатися на




    Отримувати щотижневу інформацію про наші заходи


    я підтверджую політику конфіденційності цього сайту

    Останнi вiдгуки:
    Світлана БрыльСпасибо за теплые слова!
    Світлана БрыльСпасибо!!! Мы вас тоже очень любим!
    AnnaБлагодаря исключительно вашей команде , отдых прошёл на Ура , Анимация Мега крутая , дети целый день заняты увлекающими играми и заданиями , а взрослые тем временем могут заниматься йогой с профессионалом этого дела . Большой Респект Диме Яценко и Георгию !!! P.S. А прогулки по сказочному лесу Вообще покорили мое сердце ❤️
    КристинаУже много лет путешествуем с клубом Знайка. Каждая поездка это незабываемые впечатления. Тихий, уютный и очень зелёный «Богольвар», жить у подножья горы под звуки ручья это чистая магия. «Редисон» в Буковели это незабываемый вид из номера, чистейший воздух, счастливые дети, которые целый день заняты и увлечены своими делами. Очень любим и обязательно поедем ещё!
    ЮлияПрекрасно провели время в Вене. Спасибо большое за заботу, организацию и впечатления наших деток. Концепция путешествий взрослые отдельно, родители отдельно— это сказка ?. Восхитительное наполнение детской программы) с квестами, музеями, зоопарком, живой музыкой и конечно ( первое место) облачение в королевские костюмы ??. Надеемся на скорую встречу.
    ТетянсПодорожі зі Знайкою - це завжди назвичайно цікава пригода! Відень - казковий, величний, надихаючий. А завдяки окремим програмам для дітей та дорослих ми мали можливість побачити його з різних боків. Цікаво та пізнавально для дітей, чудово для батьків?
    Світлана БрыльНадежда!!! Спасибо! Вы самая лучшая бабушка:)!!! Держим равнение!!!
    НадеждаДобрый день Знайка! Спасибо за невероятные каникулы в Берлине! Замечательная организация, расположение отеля и сам отель. Разумно спланированные экскурсии, и много увидели и не было суеты и беготни. Мише все "интересности" понравились т. е. вся программа. Для меня был постоянный инсайт. Я открыла совершенно новый Берлин. Отпали все стереотипы. Спасибо всем: Света, Даша, Таисия, Римма и конечно же Анна. Спасибо ВАМ. Спасибо всей нашей группе. До новых встреч новых путешествий. P.S. всем родителям и бабушкам с дедушками уже посоветовала Знайку.
    Світлана БрыльАня, большое спасибо за такие теплые слова! Очень счастлива знакомству и, надеюсь, будем видеться и вместе ездить и дальше! Большой привет Маше :)!
    АняСветлана спасибо Вам большое за поездку! Комфортный отель, очень удобная локация. Просто невероятно интересная, насыщенная программа для взрослых и для детей. Много ездили с дочкой, но я бы не смогла, даже зная места куда пойти, так грамотно организовать поездку( я в Берлине уже была пару раз и брала и экскурсию и гида, но в эту поездку совсем другими глазами увидела этот город).Просто замечательные гиды, знающие и любящие своё дело, а ведь именно от гида зависит наше восприятие экскурсии и что откладывается после. Мне очень понравилась поездка и дочка (9лет) тоже в восторге.это был для меня новый формат поездки, где отдельно взрослые и детские экскурсии и как же это интересно!Это и новые знакомства и новые друзья, для детей это очень важно). Мне тоже очень повезло познакомиться с очень приятными людьми! Ну конечно для себя время, чтобы отдохнуть или погулять по магазинам тоже нашлось:)) А это всегда приятно! Для тех, кто хочет знакомить деток с миром, с его странами и разнообразной культурой, очень рекомендую! Да и просто чтобы отлично провести каникулы или просто отдохнуть нужно ехать со Знайками:)Ведь такие поездки наполняют и оставляют приятнейшее послевкусие и много замечательных воспоминаний. Также огромное спасибо за сюрприз, который с Вашей помощью получают дети в конце поездки! Это действительно подарок который вызывает самые яркие, самые тёплые и радостные эмоции.
    Київ
    +380503814701
    svetlana.bryl@gmail.com

    Ми в Instagram